Περιβαλλοντική δέσμευση

ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Συνυφασμένη στο DNA του PARA’KITO®, η περιβαλλοντική δέσμευση είναι σταθερή και συγκεκριμένη, όχι μόνο από άποψη οικολογικής ευθύνης, αλλά και βιώσιμης ανάπτυξης.

Αυτό καθοδηγεί πολλές από τις στρατηγικές επιλογές του Εμπορικού μας Σήματος. Για παράδειγμα:

Διαλέγουμε τα πιο φυσικά, μη ή λιγότερο μεταποιημένα συστατικά και προσπαθούμε μόνιμα και επίμονα να αναζητήσουμε τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον προμηθευτές.

Επιλέγουμε τους βιομηχανικούς εταίρους που σέβονται τα οικολογικά και κοινωνικά ζητήματα.

>Συλλαμβάνουμε και κρατάμε μόνο ιδέες και προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα και τη βιωσιμότητα, καθώς και τις συνθήκες επαναγέμισης ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα περικάρπια μας.

Βελτιστοποιούμε τις υλικοτεχνικές ροές επιμελητείας μας με 3 τοποθεσίες συναρμολόγησης σε Ευρώπη/Ασία/Αμερική έτσι ώστε να είναι οι πιο κοντά στις αγορές μας, μειώνοντας το οικολογικό αποτύπωμά μας.

Το 2020, η PARAKITO® ήταν χορηγός του CORAL GUARDIAN N.G.O. για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των κοραλλιογενών υφάλων προκειμένου να διατηρηθούν τα θαλάσσια οικοσυστήματα και η βιοποικιλότητα, με την ενδυνάμωση των παράκτιων κοινοτήτων της Ινδονησίας.

 

Το 2020, η PARAKITO® έγινε χορηγός του CORAL GUARDIAN N.G.O. για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των κοραλλιογενών υφάλων προκειμένου να διατηρηθούν τα θαλάσσια οικοσυστήματα και η βιοποικιλότητα, με την ενδυνάμωση των παράκτιων κοινοτήτων της Ινδονησίας.

Shopping Cart