Σχετικά με την Frescoryl

Η Frescoryl είναι μια οδοντόκρεμα σε δισκίο. Για να χρησιμοποιηθεί δεν χρειάζεται οδοντόβουρτσα και νερό, είναι ο έξυπνος τρόπος για να φροντίζεις τη στοματική σου υγιεινή, σε περιστάσεις όπου το βούρτσισμα των δοντιών δεν είναι εφικτό!

H μασώμενη’ οδοντόκρεμα Frescoryl έχει όλα τα προτερήματα μιας παραδοσιακής οδοντόκρεμας. 

Έχει  ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση, αναχαιτίζει και προλαμβάνει την τερηδόνα, ενώ παράλληλα προστατεύει το σμάλτο των δοντιών και παρέχει μακράς διάρκειας φρεσκάδα στην αναπνοή.

Η Frescoryl είναι η οδοντόκρεμα για όλες τις στιγμές, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις όπου το βούρτσισμα των δοντιών δεν είναι εφικτό. Αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο διατήρησης της καλής στοματικής υγιεινής, υπό όλες τις περιστάσεις.

Aαναπτύχθηκε από την εταιρεία Pharmatt η οποία δημιουργήθηκε το 2005 στην Τουλούζη της Γαλλίας και δραστηριοποιείται στην έρευνα και ανάπτυξη μιας γκάμας φορητών προϊόντων  στοματικής υγιεινής.

Η παραδοσιακή οδοντόκρεμα είναι απαραίτητη ενώ τα συνήθη προϊόντα για τη φρεσκάδα της αναπνοής δεν είναι αποκλειστικά προϊόντα υγιεινής.  Το Frescoryl είναι η οδοντόκρεμα ‘του μεσημεριού’. Σας επιτρέπει να διατηρείτε καλή στοματική υγιεινή υπό όλες τις περιστάσεις.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Ινστιτούτου Notéo, αναδείχθηκε ως η καλύτερη βιολογική οδοντόκρεμα στην Ευρώπη.  Η Frescoryl δεν συγκρίνεται με τσίχλες και παστίλιες, αλλά ούτε και με παραδοσιακές οδοντόπαστες.

 “Δεν ανταγωνιζόμαστε τις παραδοσιακές οδοντόπαστες ούτε τις τσίχλες”, διευκρινίζει ο Michel Bourdoncle, εφευρέτης της frescoryl στις πιο πάνω δηλώσεις.

 

Tι είναι:

– Μασώμενο Δίσκιο οδοντόκρεμας

– με φυσικά συστατικά

– χωρίς φθόριο

Πώς Χρησιμοποιείται:

 – Μασήστε το δίσκιο / Χωρίς νερό / Χωρίς οδοντόβουρτσα

 – Περάστε μερικές φορές την γλώσσα πάνω από τα δόντια

 – Καταπιείτε (ή ξεπλύνετε κατά προαίρεση)

Shopping Cart