Σχετικα με το parakito

ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Η ιστορία ξεκινά με τρείς Γάλλους με ισχυρό διεθνές υπόβαθρο στα καταναλωτικά αγαθά, τα μονοπάτια των οποίων συναντήθηκαν στην Ασία στη δεκαετία του ’80 κατά τη διάρκεια της διεθνούς σταδιοδρομίας τους και ξανά  20 χρόνια αργότερα, με έντονη την επιθυμία να αναλάβουν μαζί νέα έργα, με βάση κοινές καινοτόμες ιδέες και μια ολιστική προσέγγιση στην ανάπτυξη προϊόντων. Σήμερα, χάρη σε μια ολοκληρωμένη τεχνοτροπία Έρευνας & Ανάπτυξης, ο κατασκευαστής αναπτύσσει και εμπορεύεται πρωτοπόρες σειρές προϊόντων που βασίζονται σε καινοτόμες ιδέες με τεχνολογίες κατοχυρωμένες με διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΕΙΡΑ PARA’KITO®.

Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες πια, τα περίφημα περικάρπια, εξοπλισμένα με δισκία της PARA’KITO® μειώνουν την έκθεση μας στα κουνούπια, χάρη σε μια κατοχυρωμένη τεχνολογία που περιλαμβάνει τόσο το εμποτισμό όσο και τη χρονοδιάχυση των αιθέριων ελαίων. Χωρίς οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα, αντιπροσωπεύουν μια εναλλακτική, απολύτως ασφαλή λύση προστασίας, ιδιαίτερα προσαρμοσμένη για παιδιά, εγκύους και άτομα με ευαίσθητο δέρμα

Τηρώντας αυστηρά την αποστολή του, το PARA’KITO® κατάφερε να προσφέρει επίσης μια νέα γενιά απωθητικών, εφαρμοσμένων στο δέρμα, για την καταπολέμηση των κουνουπιών και των τσιμπουριών. Η σειρά έχει επιτύχει τον συνδυασμό αποτελεσματικών συνθέσεων και της ασφάλειας των απωθητικών ενεργών συστατικών παρέχοντας μια βέλτιστη προστασία εμπιστοσύνης.

ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Χρειάστηκαν περισσότερα από 3 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης και μια ομάδα αποφασισμένων βιοχημικών, όλοι τέλεια ευθυγραμμισμένοι με τις αξίες και τις απαιτήσεις της αποστολής τους, για να αναπτύξουν τεχνολογίες συνθέσεων που οδήγησαν σε 2 νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Αυτές οι καινοτομίες αποτελούν το θεμέλιο της νέας σειράς τοπικής εφαρμογής PARAKITO® Derm.

Με τις 2 σειρές προϊόντων PARAKITO® Diffuz (περικάρπια και κλιπ) και PARAKITO® Derm (σπρέι και ρολ-ον), η πορεία της θρυλικής PARA’KITO® παίρνει ένα νέα τροπή και σχήμα. Μια ιστορία που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Shopping Cart