Πολιτική απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – GDPR  COOKIES

Αγαπητέ/ή επισκέπτη/τρια, 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κατά την αλληλεπίδρασή σας μαζί μας, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Υπάρχει περίπτωση να σας ζητήσουμε  κάποια συγκεκριμένα στοιχεία με τα οποία θα μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με αυτή τη παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεσμευόμαστε ότι διασφαλίζουμε την προστασία του απορρήτου σας. Δεν δεσμευόμαστε όμως ότι δεν θα αλλάξουμε αυτή την πολιτική οποιαδήποτε στιγμή, κάνοντας προηγουμένως σχετική ενημέρωση αυτής της ιστοσελίδας. Για τον λόγο αυτό πρέπει να ελέγχετε αυτή την ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές.

H ενημέρωση που ακολουθεί για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σάς υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή χρησιμοποιείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας.

Διατηρούμε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων υπό τακτική επανεξέταση για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενημερωμένη και ακριβής.

Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας

Για να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, κ. Νικόλα Δημητρίου μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο findi@cytanet.com.cy ή info@smartpeople.gr ή να καλείτε στους αριθμους (+357 99 642937) και  (+30) 695 300 9292.

Στοιχεία Υπεύθυνου Προστασίας

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που διενεργεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιλαμβάνεται στην παρούσα ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας μας, κ. Νικόλα Δημητρίου μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο findi@cytanet.com.cy ή info@smartpeople.gr ή να καλείτε στους αριθμους (+357 99 642937) και  (+30) 695 300 9292.

Η παρούσα δήλωση έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε και για να σας βοηθήσουμε στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Προσπαθούμε να αξιολογούμε συνεχώς τις πρακτικές απορρήτου μας, υπό το πρίσμα των νέων τεχνολογιών, των επιχειρηματικών πρακτικών και των αναγκών των πελατών μας. Τα στελέχη της Εταιρείας, η διοίκηση και τα μέλη του προσωπικού θα σέβονται, ανά πάσα στιγμή, την εμπιστευτικότητα και την προσπάθεια να διατηρούν ασφαλή οποιαδήποτε και όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή/και αποθηκεύονται ή/και μεταδίδονται ή/και χρησιμοποιούνται για την Εταιρεία ή για λογαριασμό της. Όταν ένα άτομο ζητά νόμιμα πρόσβαση ή/και διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με το άτομο, που κατέχει η Εταιρεία, τότε η Εταιρεία θα παρέχει ή/και θα διορθώνει τα δεδομένα αυτά.

 1. Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε.

 

Για τους σκοπούς της άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής και των συναφών προϊόντων και υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων των σχετικών διαδικτυακών υπηρεσιών), μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε προσωπικά δεδομένα, όπως ενδεικτικά, τα ακόλουθα, χωρίς τα οποία ενδέχεται να μην είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας:

 • τα στοιχεία ταυτότητας σας (ενδεικτικά το όνομα, το επώνυμό σας, τη γλώσσα και τη χώρα από την οποία αλληλεπιδράτε μαζί μας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.),
 • διεύθυνση αλληλογραφίας ή/και διεύθυνση χρέωσης,
 • λεπτομέρειες λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων αριθμών λογαριασμών, αριθμών τ/υ ή λογαριασμών χρηστών,
 • στοιχεία πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πιστωτικών καρτών και τραπεζικών συναλλαγών,
 • στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος επικοινωνίας και του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
 • πληροφορίες για την επαλήθευση της ταυτότητας, συμπεριλαμβανομένου του τύπου αναγνώρισης και του αριθμού αναγνώρισης.

 

Σας ζητάμε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία ή υπηρεσία της πλατφόρμας. Ορισμένα πεδία επισημαίνονται ως υποχρεωτικά́, δεδομένου ότι πρόκειται για δεδομένα που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία ή να σας δώσουμε πρόσβαση σε συγκεκριμένη λειτουργία. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι εάν αποφασίσετε να μην μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή́ σας ως χρήστης ή να μην μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις υπηρεσίες ή λειτουργιές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να παρέχετε ορισμένα δεδομένα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ή/και να προσαρμόσετε καλύτερα τον τύπο των πληροφοριών που σας παρουσιάζονται. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτός ο τύπος δεδομένων είναι προαιρετικός, αν και, όταν η ζητούμενη υπηρεσία είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία ή η παροχή ενός προϊόντος εξαρτάται από την παροχή όλων των ζητούμενων δεδομένων, η μη παροχή των ζητούμενων δεδομένων μπορεί να μας εμποδίσει να σας παρέχουμε την υπηρεσία.

Προς υποστήριξη των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, οι πληροφορίες ενδέχεται να συλλέγονται αυτόματα σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες, ώστε να μπορούμε να εκτελούμε ακριβείς αναφορές και διαχείριση των λογαριασμών σας. Οι διακομιστές web της Εταιρείας μπορούν επίσης να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με την online συνεδρία σας, η χρήση της οποίας είναι η παροχή συγκεντρωτικών, ανώνυμων, στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του διακομιστή, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των επισκεπτών στις ιστοσελίδες μας. Αυτός ο τύπος δεδομένων μπορεί να περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται στις εξής κατηγορίες:

 • τύπος και έκδοση του προγράμματος περιήγησης,
 • λειτουργικό σύστημα,
 • όνομα τομέα,
 • πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας.

 

Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για σκοπούς διαχείρισης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, παροχής εξυπηρέτησης πελατών και διάθεσης άλλων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας και στους υποψήφιους πελάτες μας.

 1. Τρόπος επεξεργασίας.

 

Οι περισσότερες από τις προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε, μάς παρέχονται άμεσα από εσάς για έναν από τους παρακάτω λόγους:

 • Για την επικοινωνία μας μέσω email.
 • Για την έκδοση τιμολογίου/απόδειξης.
 • Για την χρήση της υπηρεσίας Newsletter (αν παρέχεται).
 • Για την εγγραφή ως Χρήστη στην ιστοσελίδα μας.
 • Για την σύνταξη και κατάθεση Εντύπου Παραπόνων.

 

 1. Σκοπός επεξεργασίας.

 

Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα μας, δηλαδή ανάλογα με τις υπηρεσίες, προϊόντα ή λειτουργιές που θέλετε να λάβετε, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά́ σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς: 

α) Για την εγγραφή σας ως χρήστη της ιστοσελίδα μας (αναγνώριση ως χρήστη της πλατφόρμας μας, πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα προς εσάς λόγω της ιδιότητάς σας ως εγγεγραμμένου χρήστη κλπ).

β) Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχετε συνάψει μαζί μας. Ειδικότερα, για το σκοπό αυτό θα πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για: Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ενημερώσεις, που σχετίζονται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει συναφθεί η σύμβαση, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ερευνών ποιότητας και προκειμένου να μπορούμε να καθορίσουμε το βαθμό ικανοποίησης του πελάτη σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία. Να διαχειριστούμε την πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε. Να διαχειριστούμε πιθανές ανταλλαγές ή επιστροφές μετά την αγορά των προϊόντων μας από εσάς. Να διαχειριστούμε αιτήματα πληροφοριών για προϊόντα, κρατήσεων προϊόντων μέσω της Πλατφόρμας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τέτοιων επιλογών κατά καιρούς.

γ) Για σκοπούς τιμολόγησης.                                                        

δ) Για να ανταποκριθούμε στα αιτήματα και τις αιτήσεις που υποβάλλετε μέσω των διαύλων της Εξυπηρέτησης Πελατών.

ε) Για σκοπούς μάρκετινγκ. Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως: Αν και όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Ανάλυση του προφίλ σας ως χρήστη ή πελάτη για να καθορίσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και, συνεπώς, ποια προϊόντα και υπηρεσίες ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας κατά την αποστολή των πληροφοριών προς εσάς.

Επισημαίνεται ότι έχετε την δυνατότητα να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος μέσω της σχετικής ενότητας της ιστοσελίδας μας, καθώς και μέσω των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση. Εμφάνιση διαφημίσεων στο Διαδίκτυο τις οποίες ενδέχεται να βλέπετε όταν επισκέπτεστε ιστότοπους και εφαρμογές, για παράδειγμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι διαφημίσεις που βλέπετε μπορεί να είναι τυχαίες, αλλά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να είναι διαφημίσεις που σχετίζονται με τις προτιμήσεις σας ή το ιστορικό αγορών και περιήγησής σας. Εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας και τον τρόπο λειτουργίας των διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σας συνιστούμε να ανατρέξετε στις πολιτικές απορρήτου των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης στους οποίους έχετε προφίλ. Όταν συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από διάφορες πηγές, ενδέχεται να τα συγκεντρώνουμε υπό ορισμένες συνθήκες με σκοπό να βελτιώσουμε την κατανόηση των αναγκών και των προτιμήσεών σας όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων για σκοπούς αναλύσεων, δημιουργίας προφίλ χρηστών, μελετών μάρκετινγκ, ερευνών ποιότητας και βελτίωσης των αλληλεπιδράσεών μας με τους πελάτες μας).

στ) Για την  ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Εάν αποκτάτε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας, θα σας ενημερώνουμε ότι θα διαχειριζόμαστε τα δεδομένα περιήγησής σας για αναλυτικούς και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή, για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την Πλατφόρμα μας με τις ενέργειες που εφαρμόζουμε σε άλλους ιστότοπους και εφαρμογές, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.  

ζ) Για απαντήσεις προς τα ερωτήματά σας και εκπλήρωση οποιουδήποτε σκοπού που σχετίζεται άμεσα με τους παραπάνω σκοπούς.

 1. Νομιμοποίηση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

 

Νομιμοποιούμαστε να ζητήσουμε την συλλογή και εν γένει επεξεργασία των δεδομένων σας για διάφορους λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να τα επεξεργαστούμε για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης που συνάπτετε μαζί μας κατά την εγγραφή σας ως χρήστης, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας ως χρήστης ή ως επισκέπτης ή για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και αγοράς των προϊόντων / υπηρεσιών μας, ή όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ή τις λειτουργίες μας, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε, όπως, μεταξύ άλλων, το συμφέρον μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή η συγκατάθεση που μας δίνετε για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο.

 1. Γνωστοποίηση των δεδομένων σας σε τρίτους.

 

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν ή μας υποστηρίζουν, οι οποίοι μπορεί να είναι εταιρείες που συνεργαζόμαστε ή τρίτοι συνεργάτες με τους οποίους έχουμε συνάψει σύμβαση και οι οποίοι βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies, είναι απαραίτητο να δώσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε νομικά πρόσωπα και σε τρίτους που μας παρέχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, και συγκεκριμένα:                             

 • Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς.
 • Οργανισμούς εντοπισμού και πρόληψης της απάτης, τεχνολογικοί και αναλυτικοί πάροχοι υπηρεσιών.
 • Πάροχοι και συνεργάτες υπηρεσιών που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη μεταφορά και την παράδοση ή/και οι εγκαταστάσεις των συνεργατών τους.
 • Πάροχοι υπηρεσιών και συνεργάτες που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη δημοσιότητα, όπως ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστικά πρακτορεία ή διαφημιστικοί εταίροι.
 • Προμηθευτές με τους οποίους έχουμε υπογράψει Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες ή συμφωνίες αντιπροσώπευσης.
 • Θυγατρικές ή/και συνδεδεμένες εταιρείες στις συνεργαζόμενες εταιρείες ή άλλες συνδεδεμένες εταιρείες, προμηθευτές και τους επιχειρηματικούς εταίρους μας.
 • Εταιρείες ή οργανισμούς που συμμετέχουν σε κοινό πρόγραμμα εμπορίας μαζί μας.
 • Κάθε αντιπρόσωπο, ανάδοχος ή πάροχο υπηρεσιών που παρέχει διοικητικές υπηρεσίες, επεξεργασία παραγγελιών, εκκαθάριση πληρωμών, αναφορά πίστωσης, είσπραξη χρεών ή άλλες υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της επιχείρησής μας.
 • Οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή οργανισμό που δεσμεύεται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας μαζί μας.

     

Δεν θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για σκοπούς άμεσης προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών, εκτός να έχετε ενημερωθεί προς τούτο και παρέχετε την συγκατάθεση σας, όπου αυτό απαιτείται.

Χρησιμοποιούμε εκτελούντες επεξεργασίας, δηλαδή τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες σε εμάς και οι οποίοι εμπλέκονται στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, τα δεδομένα σας τηρούνται με ασφάλεια και θα διατηρούνται από τους εκτελούντες την επεξεργασία μόνο για την περίοδο που τους υποδεικνύουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να προβούν σε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός αν τους έχουμε δώσει ρητή εντολή να το κάνουν, ούτε να διαβιβάζουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλους τρίτους. Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις όπου θα  είμαστε υποχρεωμένοι νομίμως να διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως ορίζεται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δεν ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που διαβιβάζονται σε τρίτους και δεν είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ή την έλλειψή τους από τα εν λόγω τρίτα μέρη. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα προσωπικά δεδομένα που αναλογούν σε εσάς ως μεμονωμένο συνδρομητή δεν θα παρέχονται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν επίσης να γνωστοποιούνται σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή πρόσωπα που έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές, υπό την προϋπόθεση ότι είναι σε θέση να αποδείξουν την εξουσία τους να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές.

 1. Διατήρηση των δεδομένων σας.

 

Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας εξαρτάται από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για σκοπό της διαχείρισης της εγγραφής σας ως χρήστη της πλατφόρμας μας θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε). Για το σκοπό της ανάπτυξης, εκπλήρωσης και εκτέλεσης της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας. Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσετε εσείς, όπως στην περίπτωση των δεδομένων πληρωμής (κάρτας) που μας ζητήσατε να αποθηκεύσουμε για μελλοντικές αγορές (όπου είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα). Για το σκοπό της εξυπηρέτησης των Πελατών της Πλατφόρμας μας θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημα ή την αίτησή σας. Για σκοπούς Μάρκετινγκ θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο. Ομοίως, θα σας δείχνουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις έως ότου αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, ώστε να ανακληθεί η άδεια για να το κάνουμε αυτό. Για το σκοπό της ανάλυσης  χρηστικότητας και ποιότητας θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας.

Ανεξάρτητα από το πώς θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

 1.  

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο www.smartpeople.com.cy ή και www.smartpeople.gr . Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφοριών που αποθηκεύει το πρόγραμμα περιήγησής σας στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Τα cookies μας επιτρέπουν να εξατομικεύουμε τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα www.smartpeople.com.cy ή και www.smartpeople.gr και να σας αναγνωρίζουμε όταν επιστρέψετε. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που ορίζονται παραπάνω στην παρούσα Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται αυτόματα τα cookies. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies στον υπολογιστή σας, υποδεικνύοντας το αυτό στα μενού προτιμήσεων ή επιλογών στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Σας συνιστούμε να το κάνετε αυτό, αν ανησυχείτε για τη λήψη cookies.

 

 1. Σύνδεσμοι

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους και περιστασιακά επιτρέπει σε άλλους δικτυακούς τόπους να είναι συν-επώνυμα με την ιστοσελίδα μας. Να θυμάστε ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από τον ιστότοπο μας σε άλλη τοποθεσία Web ή όταν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο με κοινή επωνυμία, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν ισχύει πλέον. Η περιήγηση και η αλληλεπίδρασή σας σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία Web, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών Web που έχουν σύνδεση με την τοποθεσία της ιστοσελίδας μας, υπόκεινται στους κανόνες και τις πολιτικές της ίδιας της τοποθεσίας Web, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν από αυτές της τοποθεσίας Web μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ιστοσελίδες που συνδέονται με ή από την ιστοσελίδα μας, ούτε τις πληροφορίες ή το περιεχόμενο που περιέχονται σε αυτήν. Συχνά οι σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους παρέχονται αποκλειστικά ως δείκτες για πληροφορίες σχετικά με θέματα που μπορεί να είναι χρήσιμα για τους χρήστες της ιστοσελίδας μας.

 1. Ασφάλεια των Πληροφοριών.

Η ιστοσελίδα μας θα λάβει εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή αποκαλύπτουμε είναι ακριβείς, πλήρεις, ενημερωμένες και αποθηκευμένες σε ένα ασφαλές περιβάλλον προσβάσιμο μόνο στους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους και εργολάβους μας. Ωστόσο, δεν παρέχουμε καμία εγγύηση σε τρίτους που πιθανόν παραχαράζουν τα δεδομένα ή οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα από οποιονδήποτε.

 1. Συγκατάθεση.

 

Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας συναινείτε στη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, όπως περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ενδέχεται να τροποποιήσουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies όταν το κρίνουμε απαραίτητο. Σε περίπτωση που το πράξουμε, θα σας ειδοποιήσουμε με διάφορους τρόπους μέσω της Πλατφόρμας (για παράδειγμα, μέσω ενός banner, ενός αναδυόμενου παραθύρου ή μιας ειδοποίησης push) ή ενδέχεται να σας αποστείλλουμε ακόμη και ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν η εν λόγω αλλαγή είναι σημαντική για το απόρρητό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές, να τις αξιολογήσετε και, κατά περίπτωση, να εναντιωθείτε ή να διαγραφείτε από μια υπηρεσία ή λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μικρές αλλαγές ή να εισαγάγουμε κάποια διαδραστική βελτίωση, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα ότι θα τη βρίσκετε πάντοτε ως μόνιμο σημείο πληροφόρησης στην Ιστοσελίδα.

 1. Στοιχεία Επικοινωνίας με εμάς.

 

Επωνυμία Εταιρείας: Findi Trading Ltd

Διεύθυνση Έδρας: 6, Ικονίου, Γερμασόγεια, 4044, Λεμεσός – Κύπρος

Ταχυδρομική Διεύθυνση: 6, Ικονίου, Γερμασόγεια, 4044, Λεμεσός – Κύπρος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Cy (+357 99 642937) – Gr (+30) 6953009292

Email Επικοινωνίας: findi@cytanet.com.cy  & info@smartpeople.gr

Αριθμός Εγγραφής Εταιρείας: ΗΕ 90110

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Νικόλας Δημητρίου

 

Shopping Cart